02.10.2023

Genel Müdürümüz “Mevlid-i Nebi Haftası İle Camiler ve Din Görevlileri Haftası" Münasebetiyle Mardin'de Düzenlenen Programlara Katıldı

Mardin İl Müftülüğünce Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen 'Peygamberimiz, İman ve İstikamet' konulu konferansa, Genel Müdürümüz Sedide Akbulut konuşmacı olarak katıldı.

Genel müdürümüz Akbulut, "Din Görevlileri İslam'a hizmet etmek ve yeryüzünü imar etmekle sorumludurlar. Ancak tüm Müslümanlar olarak Hz. Peygamberi iyi tanımalı, iyi anlamalı, iyi yaşamalı ve onun ahlakıyla ahlaklanmalıyız. Allah bizleri sorumluluğunu bilen ve İslâm'ı şuurlu bir şekilde yaşamayı ve yaşatmayı şiar edinen kullarından eylesin. Mevlid-i Nebi ve Din Görevlileri Haftamız mübarek olsun, Allah'a emanet olun" diyerek konuşmasını tamamladı.

Daha sonra Genel Müdürümüz Akbulut Mardin müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarına ziyarette bulunarak öğrencilerle hasbihal etti.